Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

32. Vergi Haftası Kutlanıyor.

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin; çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. 

Bu yıl 22-28 Şubat tarihleri arasında 32.si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri, Defterdarımız Naci GÜNAYDIN ve birim müdürlerinin katılımı ile Atatürk Anıtına çelenk konularak başladı. Aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Defterdarımız Naci GÜNAYDIN haftanın açılış konuşmasını yapmıştır.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, Sağlık Bakanlığı ile Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri ve il/ilçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları dikkate alınarak 32. Vergi Haftası etkinlikleri yapılacaktır.